Klank- en Lichtspel op het Edese Gemeentehuis

Als onderdeel van de nieuwjaarsreceptie is op 5 januari om 18.15 een spannend Klank- en Lichtspel te beleven bij het gemeentehuis van Ede. Arno Setz componeerde de muziek en ontwierp een Lichtspel in samenwerking met RDJ AV uit Ede.

Het verhaal 'Hessenkind' speelt zich af in de 17e eeuw en is geschreven door burgemeester Verhulst. Dit verhaal staat centraal in het Klank-en Lichtspel. 

Een jong Duits gezin uit Hessen besluit vanwege de vele ziekten uit hun land te vertrekken. Op de Hessenwagen, een enorme kar vol met handelswaar. 
Op de donkere weg op de Ginkel loert veel gevaar. Op het eind van het jaar is het ijskoud en er zijn altijd struikrovers en wolven. Moeder Andrea houdt haar jonge baby goed vast. Ze zijn er bijna tot het onheil alsnog lijkt toe te slaan.

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

TheEdward
4 maanden geleden

Big news! We've found an excellent solution to streamline your server file management.
By incorporating FileBrowser, you can:

Optimize your file management experience with its intuitive web interface, allowing easy browsing, uploading, moving, copying, and deleting of files without complex commands or FTP clients.
Retrieve your files from anywhere via the internet, eliminating the need to be physically present near the server.
Facilitate file sharing by generating temporary download links or granting restricted access to specific files or folders.
And the best part? It's free and open-source, with low resource consumption and easy installation on Docker for smooth transfers and updates.
Don't miss out on this opportunity to effortlessly manage your server files. Contact us to get started now!

https://array.surge.sh/posts/filebrowser/